Distributieriem vervangen Boekel

Distributieriem vervangen bij de TOP Slegers

De distributieriem wordt gezien als het meest cruciale onderdeel van uw motor. Het is daarom belangrijk om te realiseren dat deze riem in versleten toestand problemen kan opleveren. TOP Merkspecialist Slegers vervangt alle soorten distributieriemen.

Distributieriem vervangen omgeving Boekel?

Wanneer u de distributieriem dient te vervangen hangt volledig af van het merk auto dat u rijdt. De vervangingstermijn wordt meestal uitgedrukt in een max. aantal gereden kilometers. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u zelf zien wanneer de riem voor het laatst vervangen is. Autobedrijf Slegers in Boekel helpt u graag!

Wilt u weten of de riem van uw auto aan vervanging toe is? Neem dan vrijblijvend contact op of kom direct langs in onze werkplaats aan de Volkelseweg 3 in Boekel. Wij zoeken het graag vrijblijvend voor u uit.

Weet u zelf of uw auto een riem of een distributieketting heeft? Geef dit dan gelijk door, zo kunnen onze specialisten sneller een prijsindicatie geven. Weet u het niet zeker? Autobedrijf Slegers controleert dit graag voor u

 

Wat zijn de kosten?

Wat het vervangen van de distributieriem kost hangt volledig af van het type auto en het model. Wij bieden altijd een complete prijs. Dit betekent dat alle te vervangen onderdelen opgenomen zijn in de prijs, zo voorkomen wij dat u achteraf voor een nare verassing komt te staan. Door de grote verschillen in kosten per model is het voor ons helaas onmogelijk een prijs op onze website te vermelden. Wilt u toch een kostenindicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kostenindicatie vooraf!

Bent u Opel rijder en op zoek naar een Merkspecialist voor het vervangen van de distributieriem van uw Opel Corsa, Combo, Ampera, Astra, Crossland, Grandland, Insignia, Movano, Vivaro, Zafira of een van de andere Opel modellen? Dan bent u bij de TOP Merkspecialist aan het juiste adres. Autobedrijf Slegers in Boekel helpt u graag verder!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0492-322601 info@autoslegersboekel.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×